Blog#41

21 Jun

Tegnap tapasztalata, ma tudas, holnap eredmeny

Megdobbento, erthetetlen es megmagyarazhatatlan, az emberek bocsanat kerese a multert. Miert? Mert minden idoben, a fennallo rendszereknek a TORVENYEIHEZ alkalmazkodtak, az abban elo emberek. Es ami meg fontosabb, hogy mindnyajan kulonbozoek vagyunk, Az adott korulmenyt mindenki adottsagainak es abbol eredo erdeklodesenek megfeleloen hasznalta es elte meg. Az en dedapam, lehetett zenesz vagy hoher en meg asztalos akarok lenni. Micsoda hulyeseg nekem azert felelni, hogy Ok mit tettek. BOCSANATOT kerni ? nevetseges, a multbol tanulni kell es ha rossz valtoztatni a torvenyeken. A valtoztatas pedig folyamatosan megtortent a vagyonszerzes es az allandoan novekvo egyenlotlenseg miatt hiszen azert tartunk ma itt, ahol tartunk. A nagy kerdes minden idokben, hogy kik irjak a TORVENYEKET. Annak igazsagossagat , mindenkor ugy merjuk, hogy a TOBBSEG, nem pedig a KISSEBBSEG javara billenjen a merleg.

Minket a FEHER embereket, az erdekel, hogy tortent, hogy most rank osztottak az “aldozati barany” szerepet azok, akik TANULVA a tortenelembol ( oszd meg es uralkodj ) szerepet magukra osztva,a vagyont mindig kimentettek, hogy alkalom adtan ujra elobujjanak es hasznaljak, de a zsidokat, lehetett az acs, foldmuves, szinesz, gyerek, vagy nagypapa, minden alkalommal TUDATOSAN odadobtak, az altaluk kifosztott nepek bosszujanak. ( Hitler meg nem volt hatalmon, amikor a US-ben mar holokasztrol irtak az ujsagok, Na ezt jelenti az iranyitott MEDIA es annak befolyasa a tomegre )

Az INTERNET egy CSODA. Ervek es ellenervek millioit lehet megtalalni mindenre. Tudjuk, hogy mi feherek, ragaszkodunk a keresztenyseghez, aminek az alapja, sokak szerint az ASZTROLOGIA. pl. 12 Zodiak jel, 12 apostol, 12 zsido tribe, 12 honap stb. ( ” The Companion BIBLE” a szimbolok jelenteset is megmagyarazza. ) Mindez nagyon erdekes es elgondolkodtathato, hiszen a Vatikannak van az egyik legmodernebb csillagvizsgaloja. Minden 2150 evben valtozik a csillagkep. A Halakbol,( amikor a romai birodalom a keresztenyseg uralkodott, es teszi ezt meg ma is,) az ezredfordulon mentunk at a Vizontobe., Allitolag azert van kiadva most az UJ VILAG PARANCSA, mert keszul az UJ birodalom ,ami ha meg akar 100 evig keszul van 2000 eve az uralkodasra. Amikor , a romai uralkodo Constantine, aki magat az egyhaz fejeve tette, osszekeverte a vallasokat es kialakitotta azt az ujat, amelyet katolikus vallaskent halala elott felvett, kesobb azt utodai raeroltettek egesz europara. Mi magyarok, most azt mondjuk, hogy ez a hatalom, amelyik ma Deep-State-kent uralja es rabolja a vilagot, minket is tonkretett. IGAZ ! Az elso romai papa (LEO I) amelyik azzal irta be magat a tortenelembe, hogy jo diplomatakent, megallitotta Attilat, aki ezert nem rohanta le Romat 452-ben ( szerintem valami jo meset az Isten korul elhitetett Vele, mert ez lett Attilanak a vegzete is ,erdekes modon 453-ban meghalt es birodalma meggyengult) es akkor elkezdodott az “oszd meg es uralkodj” hosszutavu programja annak a hatalomra vagy kis csoportnak, amely celul tuzte ki az ellentabor, amely akkor a HUN birodalom volt, annak teljes megsemmisiteset, valamint a Romai birodalom uralmanak kiboviteset. Ezt a bankar papa ( X LEO) a bunmegvalto cedulak kiadasaval bizonyitotta, Lepesrol, lepesre, evszazados kitarto munkaval elkezdodott a fuggetlen nemzetallamok kozponti bankjainak bekebelezesere.

Vatikan ( 1513 X.LEO) ,1694 Anglia, 1875 Nemetorszag, 1882 Japan, 1893 Olasz, 1900 Francia, 1913 US, 1934 Kanada ( amit kesobb visszaszereztek, de Trudeau eleget tett az 1970-es evekbeli felszolitasnak , hogy PRIVAT banktol kolcsonozzenek kamatra, ami a mai napig tart. Igy adosodott el Kanada is) 1945 Bretton-Wood szisztema ( BIS- World bank- IMF) 1971 Petro dollar minden vonzataval, 1989 Szocialista orszagok kirablasa es bankjainak felugyeleti atvetele, 2008 Bankok kifizetese, 2020 COVID-19 , amikor a US Federal Reserve( kozponti bank) hitelezo-vasarlo-tulajdonos szerepeben, mikozben adosok azok az orszagok nepei, amelyek kapnak ebbol a SZERETET CSOMAG-bol. A US most hullik darabjaira, de kit erdekel, egyenlore a katonai hatalmara van csak szuksege a “nemzetkozi-penzmonopoliumnak”

A Romai Jog , amely a gorogoktol atvette a ” DEMOKRACIAT” (, ahol mindenkor, mindenben, a tobbseg uralkodik a kisebbsegen, ami azt jelenti, hogy a mindenkori torvenyeket, a tobbsegi szavazatok alapjan lehet valtoztatni,) – csak modositott rajta- (mert a kisebbseg vedelmet helyezte eloterbe , a tobbseggel szemben. ) Igy johetett letre a Deep-State, amelyik ma ellenorizhetetlen, elszamoltathatatlan, de a vilagot befolyasolo hatalommal bir, azert, mert beleolvadt a kulonbozo corporaciokba es intezmenyekbe. A zsido nepet, mint aldozati baranyt, gatlastalanul odadobta a kirabolt tomegeknek, a masik feher embernek, akik megtorlasuk alanyanak a rajuk iranyitott MEDIA segedletevel kivalasztottak oket. Pontosan ugy, mint most a sokszinu US-ben kivalasztjak a fehereket. Ma a zsidosag hivatalosan nem feher ( US court protecting jews as race, under 1967 Civil Rights) egy masik kisebbseg, amelyik orszagot is kapott , ma minden szo ami Izrael politikaja ellen szolna, antiszemitizmus vadja ala kerul. Ugyanilyen szitok szova notte ki magat a CIONIZMUS is. A nepek viszont ujra elegedetlenek, az egyenlotlenseg egyre nagyobb es az egesz bolygora kiterjedt, hat az aldozati barany szerepet, a masik a fold lakossagahoz viszonyitva, szinten a kisebbsegben elo feher ember vette at. Elvegre, azok raboltak.

Megerdemeljuk? Nem ! Mint ahogy a zsidok sem erdemeltek meg SOHA ami veluk tortent. Ez az egesz SZISZTEMA beteg ezen kellene valtoztatni. De ha egyszer mindenki latja, mert nyomon kovetheto, hogy tortent ami tortent, nem ertem miert es kik miatt nem lehet elismerni, hogy a szocialista tarsadalomnak, amiben en 39 eves koromig eltem voltak jo eredmenyei is , amit feltetlenul meg kellett volna tartani. ( Ezzel kezdtem 2014-ben a blogomat. Blog# 1 ) Ma a 32 ev nyugaton eltoltott tapasztalatom alapjan allitom, hogy IGAZSAGOSABB elhetobb magasabb rendu tarsadalomma valhatott volna, mint a nyugatnak barmelyik sarka.

Es miutan a torvenyeket, mindig a gyoztesek irjak, csak a rosszat felemlegetve, a jot soha el nem ismerve, ez sajnos vonatkozik rank is. Ezert mindig mas a : TENY, az IGAZSAG es a VALOSAG

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *