Blog #44

10 Jul

Nagy  valtozasok ideje!

Megneztem a VNTV-ben, a “ Mi van, ha a koronavirus kamu? C. musort. 

Miutan eddig minden haboru a vagyon megszerzeseert folyt, igy alakult ki, lepesrol lepesre, a kulonbozo tarsadalmi rendszereken keresztul ( rabszolgatarto, monarchia, feudalis, kapitalista, szocialista ) mara az egesz nyugati vilagot bekebelezo, nemzetkozi penzmonopolium.  Ma  nem csak haborukkal, hanem eladositassal is jonnek a nagy valtozasok, ezert a jovoben, ,hogy milyen nevet kapnak a GYOZTES tarsadalmi formak, majd 50-100 ev mulva kaphatunk valaszt.

Jelen pillanatban, az alabbiak kozul lehet valogatni,

1.US , amelyiknek a kozponti bankja a FED a  Rothchild fele bankardinasztiak  erdekeltsegeben all, , latszatra az allami kapitalizmusbol monopol kapitulazmussa, alakulo, federaciobol darabjaira hullo , beteges mereteket oltott kisebbsegi politikat folytato, anarchitikus valamive alakult. Nincs jobb es bal oldal, csak az iranyito harmadik, amelyik Trump  megvalasztasakor belevitte es elfogadtatta a vilaggal letezeset es “deep-state” nevet  adta onmaganak.  A COVID moge bujtatott segitsegnyujtassal egybekotott eladositassal, egyre noveli vagyonat es koncentralja hatalmat.

2.Izrael ( amelyet a Rothchild fele cionista bankardinasztia segitsegevel hoztak letre ) ezert legalabb nem kell attol felniuk, hogy kifosztjak orszagukat, mint tettek ezt , ahol csak tehettek. Izrael, tortenelmi multra es a zsidosag jogos tapasztalatara valo hivatkozasbol, fennhangon hirdeti sajat nacionalizmusat. Sokan  biraljak  az uj alkotmanya miatt , mondvan az antidemokratikus es kirekeszto a nem zsido szarmazasu  allampolgaraival szemben. Kivulrol meg  kritizalhatatlan, az antiszemita szonak  megbelyegzo  hatasa miatt.

3.Volt gyarmati orszagok,, amelyek ugyan fuggetlenseget kaptak , de termeszeti kincseiket nem kaptak vissza. Ezert  es az ott maradt penzrendszer  miatt is nehez dolguk van ..Nem tudni keletre vagy nyugatra kacsingatnak.

4.Kina  amelyik, szinten tanult a multjabol es a volt szocialista orszagok kozelmultban torteno kifosztasabol. Nem adta at bankjainak ellenorzesi jogat. Egypartrendszerbol  az iranyitast alulrol felfele vegzi, allitolag Marxista szellemben allami kapitalizmuson keresztul epiti a kommunizmust minden allampolgara szamara.

5.Oroszorszag, amelyiket rendszervaltaskor a  privatizalassal teljesen tonkretettek, de nagy lelekszama miatt, nagyobb osszefogassal, hamarabb felebredtek es most egy demokratikus valasztasokkal biro, allami kapitalizmust probalnak epiteni. 

6. A volt szocialista orszagok, amelyek szinten haborus karokat szenvedtek el, a rendszervaltassal jaro eroszakos privatizalaskor melynek a “nemzetkozi penzmonopolium” lett a legnagyobb haszonelvezoje.  Reszukre eldontetlen, merre billeg a merleg, miutan az europai unio a konfederaciot, most probalja federaciova alakitani . Raadasul az egesz europai unio a nemzetkozi penzmonopolium iranyitasa alatt all. 

7. Ott vannak meg a monarchiak, egy modern formaban. Meddig ?

Hogy mi lenne a jo ?

 Amit a legelso blogomban leirtam. A  szocializmus  es a kapitalizmus kevereke, ahol minden allampolgaranak a gyereke  az adott orszagban,  szinre, fajra, nemre, nemzetisegre valo  tekintet nelkul , egyenlo eselyekkel indulna az eletbe. .Soha nem szabadna, statisztikat vezetni , hany ciganybol vagy totbol  lesz orvos es mennyi svabbol lett  miniszter. Ha nincs statisztika, nincs antiszemitizmus es cigany bunozes, akkor mindenki eredmenye, tudasa szerint lenne elbiralva, akkor lehetne egyenlo eselyrol beszelni, mert itt nyugaton errol csak beszelnek, mikozben  szegregaljak a nepet.  Ezenkivul  ugyanugy hatart kellene szabni a mertektelen vagyonosodasnak, mint a melyszegenysegnek, akkor megszunne a letbizonytalansag.

Remelem egyszer nem lesznek ala es fole, hanem csak melle rendelo tarsadalmak.  A GYOZTESEK nem atirjak , hanem irjak a tortenelmet es nem leepitik, hanem  raepitenek  az elert eredmenyekre, akkor lehet tanulni a tegnapbol es igazsagos jovot epiteni az utodaink reszere.

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *