Blog # 32

20 Aug

 

Lefektettek  a vilag ” Monetary szisztemajat ” a reserve money  SDR  lett  !!

Most tortenik a vilag fizikai vagyonanak digitalizalasa,, a folyamat  MEG es ELismertetese.  Es  akik  kitalaltak,  az ” ECONOMIST ”  Kozgazdasz  cimu  folyoirat, 1988 januar 9.-i szamaban  elore  bejelentettek, –  keszuljon mindenki,  egy  uj,  a  nemzetkozi kereskedelem lebonyolitasara  alkalmas   ” VILAG  VALUTA ” megjelenesere,  2018-ban. Igazuk lett,  jobban kellene odafigyelni, ezekre a  jol  IRANYITOTT  joslatokra.

Az SDR  ( specialis lehivasi jog), szinten egy  FIAT penz,  egyben  ” HITEL”   is. Ezt  az  IMF hozta letre  1969-ben,  mint  nemzetkozi  tartalek  penzt  ( sajat biztonsaguk erdekeben, tudva, hogy elfogyott a US dollar aranyfedezete, de meg nem vette at a PETRO dollar szerepet ) Erteket , a vezeto  gazdasagi orszagok penznemeinek atlagerteke hatarozza meg . Ez  minden ot  evben felulvizsgalatra  kerul,  Igy ma, a US dollar 41.73 %, a Japan yen 8.33 %, az Angol font 8.09 %, az  EURO  30.93 % , 2016 ota a Kinai RMB remnibi 10.92 %-ban, egyuttesen hatarozzak meg az  SDR erteket.

A vilaghaboruk utan, az USA volt a  legerosebb gazdasaga a vilagnak  es aranytartaleka  megadta a fedezetet, hogy  ” Reserve Money ”  tartalek penz legyen. Eloszor az arany fogyott el, kesobb a US dollar  PETRO szerepe is,  hiszen az olaj  megvasarlasat, amely a “Bretton Wood” rendszeren keresztul, minden orszag szamara,  KOTELEZOEN  , US dollarban tortent, szinten megszunt.  Az orszagok ( BRICS,  SCO ) felebredtek  es Kina, valamint Oroszorszag  letrehoztak maguknak,  a Bretton-Woddal  parhuzamos kereskedelmi szisztemat, sajat SWIFT rendszerrel, ami megteremtette a lehetoseget szamukra. hogy sajat nemzeti valutajukat hasznaljak, egyben a US dollar kiiktathatova valt, a nemzetkozi  kereskedelemben.

A parallel szisztema kialakitasa, nagy aggodalmat valtott ki, felve Kina megerosodesetol ( hiszen  sikeresen epiti a KOMMUNIZMUST, allami kapitalizmusan keresztul )  ezert  Kina  teljes gazdasagi integralodasat surgettek.   (Soros  azt nyilatkozta, ellenkezo esetben kitorhet a III. vilaghaboru )

Kina azt hangoztatta, hogy nem a US ( bankarok ) SWIFT  rendszeret akarja  felcserelni, hanem azt igazsagosabba  tenni az orszagok szamara.

Ezert a ket, a nemzetkozi kereskedelem lebonyolitasara kialakitott , akar egymastol fuggetlenul is mukodtetheto  rendszert  OSSZEKOTOTTEK , az  ALAP – KOD  kozos megvaltoztatasaval.

Igy valtotta fel az SDR a  US dollar  szerepet, a nemzetkozi kereskedelemben. Ezentul, minden FIAT penz,  ( a vilag orszagainak papirpenze ) az SDR-hez  van kotve.

Megkezdodik a digitalizalasa a globalis eszkozoknek, az ugynevezett ACCchain ( ACClanchalozaton )  keresztul.  Kialakitottak,  2017.majus 23.-an egy  ” SuperNodot ” (szuper csomopontot ) ahol a penzvaltas tortenik, a foutvonal  tokenjei es a piacon hasznalatos ACC  tokenjei, kozosen alkotjak az SDR-t.

Az ACCchain reszei :  ACCV -token ( akvizicios lanc, gyujtesi lanc ) GLT -token( fokonyvi jelzo,teruletek representalasa ) DAT- digitalis eszkoz token , tulajdonjog igazolasara ) RET-( realestate token ) amerikai GLT

Minden globalis Node  (csomopont)  letrehoz egy regionalis ( GLT token ) jelzot, a nyilvantartasi forgalomra,  A  digitalis valuta az SDR lesz a FO penzvalto., valamint az egyes nemzetkozi csomopontok tokenjei.  Ebben a  szisztemaban, minden egyes csomopont  hasznalhatja a  GLT-t a regionalis  keringes megvalositasahoz  es minden GLT hasznalhato a  nemzetkozi forgalomban is.

Azok akik megszerzik az ilyen nemzetkozi Szuper Nodok ( csomopontok ) feletti ellenorzest,  megszerzik a piacot.  Allitolag a  csomopontok korlatozott szamban  fordulhatnak elo, viszont  az eroforrasok korlatlanok. ( nem forditva kellene ?) a Kinai szupercsomopontot  valoszinu Kina, de ki fogja a USA, Europa, vagy a tobbi csatlos allamet  ellenorizni ?

Megis lesz III.  Vilaghaboru  ennek megszerzeseert ?

A  BTC  ( Bitcoin ) , tobb mas crypto  currency-vel  egyutt ,  ETH  ( Etherium) mar hasznalatban van  ( allitolag, aki 2010-ben vasarolt   $ 1 ertekben BTC-t , ma $ 1,.4 millio tulajdonosa., ami  ravilagit milyen modon mukodik a Tozsde, hogy  tortenik a reszvenyek vasarlasa )   Az ugynevezett  (gateway) atjarokon keresztul, az ACC-vel egyutt adjak ki a digitalis tokent az SDR-t. Hivatalosan atvalthato , rautalhato a bankszamlara, vagy rakotheto a Visa, vagy Master kartyara.

Ki tudja, talan ugyan  ugy , mint 1910-ben, amikor a bankarok osszejottek  “Jekyll szigeten”  es kitalaltak, hogy nem fognak egymas ellen dolgozni,  inkabb megalakitanak, egy ” Federal Reserve CARTEL”-t , ahol  osszeallitottak, egy maguk  ellen,  magukert  szolo torvenyjavaslatot, amit 1913-ban elfogadtattak, Toroltek a CARTEL  nevet es megalakitottak a ” Federal Reserve “-t, mindenki  elott eltitkolva, hogy  egy ellenorizhetetlen   “Privat Bankot” , nem egy ” Nemzeti Bankot ” hoztak letre.  Ezzel megszereztek, nem csak a gazdasagi, hanem a politikai hatalmat is az  USA felett. Igy kerult  PRIVAT kezekbe a penznyomtatas  lehetosege, a reserve banking bevezetese. Ezzel vegervenyesen  elkoszontek a szabad piactol es a demokraciatol, kikoveztek  az utat a  monopol kapitalizmus  megalakulasahoz. ( Ezert ma minden gazdasagi szektorban kb. 4 monopolium uralkodik.)  Es mi a kulonbseg az allam es a monopol kapitalizmus kozott ?  az egyikbe beleszolhat a NEP, a masikba nem !

Mit mondott Alan Greenspan a Federal reserve elnoke ?  –” Nincsen  olyan kormanyzati hivatal, amelyik megakadalyozhatja azt a cselekvest, amelyet  MI  elhataroztunk ” !!! es a 2008-as gazdasagi rablas utan ? –” Tevedtem, amikor azt felteteleztem, hogy a penzugyi cegek, szabalyozzak onmagukat.”

Igy sikerult kirabolniuk a vilagot.  Termeszetesen ez a torekves nem most kezdodott, de hogy mindig ujra es ujra megtortenik, ezert egyertelmuen a politikusok a felelosek . A bankarok ugyesen forgatjak a penzt, az a FELADATUK, a politikusok dolga, hogy HATART szabjanak a rablasnak, Ok azok akik nem vegzik a dolgukat, vagy tudatlanok, vagy megvesztegethetok, de barmelyik eset all fenn, nem valok politikusnak,  mint  ahogy az orvos, ha nem bir vert latni, nem valo orvosnak.

Sokak szerint ez a “MEGZABOLAZATLAN ” csoport elerte  Globalista almait,  mert  egyenlore nincs barmikor bevalthato aranyfedezete a digitalis penznek, ugyan ugy mint a papir penznek, amig internet van,  annak  gyartasa vegtelen.. Talan  csak a neve valtozott a gyereknek, kicsit igazodtunk a technikahoz, tobb szereplovel. ?

Vajon hol van a vilag aranya ?

 

Kurepov Borbala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *