Blog # 18

5 Sep

Hogyan es miert lesz Europabol bevandorlo foldresz !

Elsosorban azert, mert ezeknek az embereknek a  hazajat elhetetlenne tettek, ertheto hat, hogy menekulnek. De , hogy miert ennyien es  miert pont europaba,( nem a szomszedos gazdag muzulman orszagokba Szaud Arabiaba ? Qatarba ? ) annak valoszinu az az oka, hogy amig a globalizalasra mar elokeszitett europai unio  gazdasagi fuggetlenseguktol mar eddig is megfosztott orszagainak vezetoi es allampolgarai azzal vannak elfoglalva, hogy mikent allitsak meg, ezt a vegelathatatlan menekultaradatot , addig a hatterbol iranyito mindenert felelos GLOBALISTA   PAPETT  MESTEREK  tobb legyet uthetnek egyszerre .

1 .A koteleket meg szorosabba fonhatjak majd europa orszagai kozott, azzal az uruggyel, hogy most es a jovoben is egyseges allaspontot tudjanak kepviselni a bevandorlokkal szemben. europa meg  eszrevetlenul halad a federacio fele.

2. Szep alattomosan megkotik a TTIP-t ( Transatlantic Trade and Investment Partnership ) azzal kobe vesik az idegen, multinacionalis cegek hatalmat, az ebben resztvevo nemzetallamok felett.

3.Europa lakossagat szisztematikusan ugy osszekeverik, mintha bevandorlo orszagok ( USA, Kanada, Ujzeland ) lennenek, ami azt jelenti, hogy kozos gyokerek, kozos mult , szokasok stb. hianyaban, meg kevesbe tudnak majd osszefogni egymassal es felszolalni sajat erdekeikert.

4. Sziriaban elkezdhetik, vagy folytathatjak a haboruzast, hibaztathatjak Asszadot a nepvandorlasert,  vagy az ISIS ( amit a nyugat hozott letre ) lebombazasanak urugyen nyiltan beavatkozhatnak es elindithatnak egy haborut, aminek a celja Sziriaban vagy  kormanycseret vegrehajtani  vagy ketteosztani,hogy ne tudjon  egy bekes kozepazsia letrejonni.

5.Ugy mellekesen a magyar kormany Orban Viktor ellen is egy nemzetkozi sajtohadjaratot fognak inditani, hogy milyen  nacionalista  es milyen lelketlen .a menekultekkel szemben. De azt a kerdest senki nem teszi fel, miert van ez a nepvandorlas, miert haboruzik a BEKE NOBEL dijas Obama es miert nem azok akik ebben resztvettek fogadjak be a menekulteket. Magyarorszag  nem harcolt senki ellen azsiaban es afrikaban sem. Ha  az elkoveto orszagok emlekezetkiesesben szenvednek, emlekeztetni kell oket arra, hogy ha ezeket az orszagokat szetverni, kirabolni  lehetett, akkor a kovetkezmenyeit is nekik,nem pedig bekes orszagoknak, mint magyarorszagnak kell viselni. Orbannak meg nem europaval kell torodni, hanem a magyar erdekekkel, az pedig az, hogy onkent KULSO  KENYSZER nelkul  csak annyi menekultet fogadjon be, amennyit gazdasaga elbir.

Minden  a  mostani  nepvandorlas kovetkezteben feljovo problemak is,   az egesz vilagot behalozni akaro , gazdasagi TOTALITARIZMUSRA torekvo globalista hattervilagnak a celjat szolgalja, jelen esetben  azert, hogy Kina es Oroszorszag altal elkeszitett PARHUZAMOSAN mukodo kereskedelmi szisztema ( AIIB bank NDB bank, sajat SWIFT kodrendszer ) ne tudjon beindulni, hiszen addig lehet korlatlanul haboruzni, az USA-t felvegyverezni, szankciokkal orszagokat buntetni  es GLOBALIS GAZDASAGI TERRORT vegrehajtani, amig az egesz vilag kereskedelme, egyenlore csak az egyetlen, PRIVAT kezben levo Bretton Wood (BIZ – World bank- IMF- SWIFT kodrendszer ) kereskedelmi sziszteman megy keresztul.

Mit mondott SOROS ?  Gazdasagi partnersegre kell lepni Kinaval es nem megengedni,hogy egy fuggetlen Bretton Woddal parhuzamosan mukodo szisztemat hozzon letre,ezzel megerositse azsiaban hatalmat , mert abban az esetben egy harmadik vilaghaboru kirobbanasa is elkepzelheto.

Igen ?  es vajon miert ?  mert sem Kina, sem Oroszorszag nem akar es nem fog haborut kezdeni.. Azt hiszem  ez a vilagos fogalmazas, csak egyfelekepen ertendo, vagy  elfogadjak a kulso mindenek felett allo Bretton Wood iranyitasat es teljesen liberalizaljak gazdasagukat, vagy ellenkezo esetben jon a megtorlas.  ( Afganisztan, Irak, Lybia, Iran, Yemen, Palesztina, Algeria, Ukrajna, Szudan, stb )

Teljesen egyertelmu, kik inditottak es fogjak elinditani es milyen okokbol a haborukat es kik az okozoi a mai nepvandorlasnak :  a  HATTERVILAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *