Blog # 19

12 Sep

FIGYELEM  !  Nagyon fontos !

A vilag megvaltozott a mult heten, es arrol ismet nincs tomegtajekoztatas,  pedig ami tortent mindenkit erint . Kina mar regen bejelentette es kerte, hogy az olaj vasarlo  es kitermelo orszagoknak  legyen lehetoseguk arra, hogy sajat penznemukben, kihagyva az USA dollart mint harmadik penznemet , kereskedhessenek egymassal.

Ez most megtortent.  Hogyan ?

Kina 2015 szeptember 6.an, hivatalosan bejelentette, hogy banking szisztemajuk, transzfering, valamint kommunikacios szisztemajuk keszen all arra, hogy ettol a naptol kezdve, olajat eladni , venni, vagy uzletelni ( tradelni ) ezentul nem US dollarert, hanem kinai yuanert teszi.  Ez megvaltoztatja, az eddigi  global , gazdasagi es monetary szisztemat, a Bretton Wood hegemoniaja veglegesen meggyengult.  Miutan  Kina, nem olajtermelo nagyhatalom, megkerdezhetik, honnan tud annyi olajat es gazt eloallitani, amivel kepes a fennallo rendszer modositasara.    Egyszeru : Kina ,mint felhasznalo es Oroszorszag  mint termelo egy gazdasagi egyezmenyt kotott, amit 2015 szeptember 7.-en, hoztak az oroszok nyilvanossagra, hogy ettol a naptol kezdve, nem US dollarban adja el Oroszorszag az olajat Kinanak, valamint azt, hogy KORLATLAN  mennyisegben teljesiti.Kina mindenkori igenyet .

Ezzel a US petrodollar  hegemoniaja a vilag orszagai felett megszunt es ezzel a szankciojinak sincs szamottevo hatasa peldaul Iranra , vagy barmelyik olajkitermelo orszagra, mert azok ezentul,  barmelyik pillanatban eladhatjak olajukat Kinanak sajat valutajukat hasznalva ( a kinai rendszeren keresztul )  es helyette yuant kapnak cserebe es hasznaljak azt a valutat tovabbi kereskedesukhoz.

Ez is egyik jele  a Multipolar  ( fuggetlen nemzetek altal letrehozott ) gazdasagi rendszer  kialakitasanak, az  Egypolusu ( nemzetietlen )  Globalista Liberalizmussal szemben.

Hogy mi tortenik ezutan ? a vilaguralomra toro Globalistak ( hattervilag ) kirobbantjak a harmadik vilaghaborut ?  nem tudni,  de remelhetoleg az USA beletorodik, hogy tobbe nem lovagolhat ( fegyverkezhet ) a vilag nepei hatan  es remelhetoleg  az oket iranyito Bankvilag (hattervilag) megelegszik, a vilag mar bekebelezett felenek a tovabbi manipulalasaval, kiszipolyozasaval,

Remeljunk  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *