Blog # 23

27 Jan

Belekoptek a global  PAPETT    MESTEREK  levesebe !

Es miutan nem tudtak megakadalyozni, a kovetkezo intezkedeseket hoztak.

Az IMF Igazgatoja  Ms Christine Lagarde , 2015 november 30.-an kiadott nyilatkozata szerint : a kinai gazdasag minden feltetelnek megfelel, ezert  2016 okt.1.-tol, az RMB (remnibi vagy yuan) otodikkent, bekerul az  SDR  kosarba,  az Euro, a US dollar, a Japan yen es az Angol pound melle. Ettol varjak a ” PAPETT MESTEREK ” a kinai gazdasag INTEGRALODASAT., valamint az  SDR  ( aminek erteke az ot valuta kozeperteke ) hasznalatanak elterjedeset es ezaltal , egy erosebb GLOBAL monetary szisztema letrehozasat, hiszen az altaluk megalmodott  Globalizmus eleresenek egyetlen utja, ami a PRIVAT kezben levo ( BIS- World Bank- IMF- SWIFT ) sziszteman keresztul valosithato meg.

Ezert ezt az egy evet probalja meg a  HATTERVILAG  a  TOZSDE  segitsegevel  ( ami nem mas, mint az 1 %-nak a  JATEK  KASZINOJA, ahol a gyoztes ,mindig a HAZ ) arra hasznalni, hogy meggyengitsek a kinai es orosz valutat, levigyek az olaj arat es ezaltal es a fenntartott szankciok altal, tonkretegyek az orosz gazdasagot, valamint  megszabaditsak kinat valutatartalekaitol,  mindez tortenik azert, hogy a vilag tobbi orszaganak megrenditsek  a kinai gazdasagba  es a  BRICS  orszagokba vetett  bizalmat,  ezzel  hatraltatni tudnak, a  MA  MAR  MUKODO , a kinaiak es  oroszok altal letrehozott parhuzamos  ( AIIB. BRICS-bank, SWIFT ) kereskedelmi szisztema megerosodeset  es elterjedeset.

Mert a HATTERVILAG  felelme abban all, hogy a parhuzamosan mukodo nemzetkozi kereskedelmi szisztema felerosodesevel, a vilag STABILAN  ujra ket reszre oszlana, mint a Szovjetunio felbomlasa  elott, de  ez esetben a  vilag orszagainak,  mindenfele  kenyszer nelkul lenne valasztasi lehetosege bekapcsolodni  ebbe az uj  kereskedelmi rendszerbe, ami nem politikai nyomasgyakorlasra,  szankciok alkalmazasara, hanem  minden resztvevo szamara, kolcsonosen elonyos kereskedelem lebonyolitasara lenne hasznalva. Nem kerdeses, hosszu tavon melyik gyozne, de ami meg fontosabb megszunne a gazdasagi TOTALITARIZMUS  veszelye a vilag nepei szamara.

A MAPETT MESTEREK  sajnalatara, vannak  meg  osszetarto  nemzetek, lasd az oroszok, (akiknek meg fegyveruk is van  ) ahol nemzeti  osszetartasuk miatt tudnak ellenallni, ennek a gazdasagi IMPERIALIZMUSNAK , vannak  kinaiak, ahol a kommunista vezetok viszik gyozelemre, az allami kapitalizmust (nevezhetjuk kapitalista szocializmusnak is ! )de sajnos a kicsi de avanyikincsekben gazdag orszagok, mint  pl. VENEZUELA , gazdasaganak tonkretevesevel ( Chavez halala utan, minden konnyebben ment ) az orrunk elott ujra egy ugyes  kormanycserevel elvesztette fuggetlenseget.  Ez a HATTERVILAG , ezert hivjak annak, mert  HATULROL , az orszagok kozponti bankjainak  iranyitasan keresztul  ( ezt a  lehetoseget kell visszavenni toluk !!!!!!! )  olyan meretu osszefonodasokat hoztak letre, amibe a volt szocialista  orszagok  JOHISZEMUEN  belesetaltak, aminek kovetkezmenyekent, meg mindig szankcionalhatoak es amibol nehez kiszabadulni.

Termeszetesen a PAPETT  MESTEREK  egykonnyen nem adjak fel, miutan bajban vannak, tervbe vettek, hogy 2020-ig  az altaluk elszegenyitett nepek  MEGSEGITESERE  egy $ 650 billio alaptokevel mukodo  ” Social  Stock Exchange ”  letrehozasat  ( egy ujabb KASZINO  csak a nepek ettetesere szolgalo, meggyozobb elnevezes alatt ) ami ugy mukodne, hogy  pl. hogy egyetemek befektethetik penzuket a szenbanyaszat helyett, ami szennyezettseget okoz, valami az ADOTT BEFEKTETOT erdeklo , de a nep  erdeket kepviselo , szocialis dologba, pl nyugdij fundba. Ezert Angliaban, mar 2013-ban hivatalosan megalapitottak a  ” Social Stock Exchang -et”  ( SSE ZY ) jelenleg 12 company hasznalja.  Kanadaban  ” Social Venture Connection ”  (SVX) nev alatt, jelenleg csak ontarioban mukodik privat befektetokkel.

Szingapourban, 2013-ban  strategiabol letrehoztak , az  ” IMPACT Excgange”-t (IX) ami afrikara es azsiara vonatkozna, de jelenleg, meg semmi szocialis befekteto nincs benne, A resztvevoknek egyertelmuen bizonyitani kell, hogy szocialis dologra adjak a penzt.

Szoval erdekes egy ket evunk lesz, Anglia is azert tologatja  valasztasat, kilepek, maradok, megreformalok, mert a “hattervilag ”  teljes iranyitasa alatt all, aminek egyik tartoszlopa ” City of London” , nem veletlen,  hogy Anglia belepett, ( ha nem tudom legyozni, hat csatlakozom alapon )  a kinaiak altal letrehozott  AIIB  bankba, igaz nincs dontesi joga, de  Kinanak sincs az IMF-be.

Az  1 szazalek , olyan hatasosan iranyitja a kormanyokat es hirkozlo eszkozeinek segitsegevel a  kozvelemenyt,  ( most beszelek rola,  most letagadom,  most kitalalom,  most kitekerem,  most rabeszelem, most lebeszelem,  )  egyszoval annyira befolyasolja a kozhangulatot, hogy ezen keresztul, az emberek agyat nem csak kimosni es kihipozni, hanem kivasalni is sikerult, azert ropoghatnak a fegyverek es  johetnek a HONFOGLALOK a mai napig.

 

Kurepov  Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *