Blog # 24

27 Mar

HABORUBAN  ALLUNK   !!        IGAZAN  ????????????

Talan , mielott kikialtanank, hogy haboruban allunk, nekunk, mint az europai unio legbatrabb, legosszetartobb nemzetenek ( ami  hal Istennek igy igaz ) tisztaznunk kellene, hogy mi mint onallo Magyarorszag,  MIERT  ??  KIERT ??  es KIVEL  SZEMBEN  ALLUNK  HABORUBAN  ???  Nekunk egyenlore sajat kul es belpolitikank van ( kene lenni ) es ha nem engedjuk meg az europai unionak, hogy  megprobalja  rank eroszakolni a bevandorlokat, egyszeruen csak nem engedjuk be oket.    Hat akkor nem az europai unio az elsodleges  problemank ?   Nem veluk allunk haboruban ?   Nem azoktol kene megszabadulnunk,  akik  diktalni  probaljak, hogy  kivel  akarunk  egyutt elni  es  kivel nem ? Nem  azoktol  kellene  megszabadulnunk, akik  belekenyszeritenek bennunket,  egy  esetleges a  vilag  masik  foldreszen  folytatott , idegen erdekek  celjat  ervenyesito haboruba,  ?

Mert ma  a haboruk azert folynak ,    —

mert a HATTERVILAG  ( melynek egyik kozpontja es egyben Brusszel iranyitoja, a ” City of London” , amelyik a Federal Reserven keresztul regen megette az USA-t, amelynek haderejet, celjai eleresere hasznalja a   MONOPOL KAPITALIZMUST   kepviseli  es a liberalizmus  hamis ideologiaja  moge bujtatva, a  nemzetallamok megszuntetesere, egy    GLOBAL  GAZDASAGI  TOTALITARIZMUS  letrehozasara torekszik,( elszamolas, kereskedelem , a  Bretton-Woodon keresztul  ,amerikai dollarban )   probalja maga ala kenyszeriteni,

az     ALLAMI   KAPITALIZMUST    epito   NEMZETI  FUGGETLENSEGUKHOZ   ragaszkodo orszagokat   ( pl. BRICS orszagok, ahol azon belul Kina  vegcelja a kommunizmus.,     Addig , amig  ezek  az  orszagok,  gazdasagilag,  katonailag , a  Bretton Wooddal parhuzamosan   , Kina es Oroszorszag altal , felallitott es  MA  MAR  MUKODO  ( csak nem hallunk rola )  kereskedelmi  rendszeruk segitsegevel ( ahol az elszamolas SAJAT  VALUTABAN   AZ  AMERIKAI  DOLLAR  KIIKTATASAVAL , tortenik,  )    nem  erosodnek  meg  annyira, hogy az egyensuly helyrealljon  , addig  a HATTERVILAG   egyre agresszivebben  probalkozni fog ,  szankciokkal,  haborukkal, valamint  az  USA altal  letrehozott szabadkereskedelmi  szerzodesekkel  TTIP,   TPP,  NAFTA,

Ezert valt olyan surgosse az USA  reszere ezeknek a “szabadkereskedelmi rendszereknek ” megkotese , mert  ennek a vilagnak teljesen mindegy, az adott orszag politikai beallitottsaga. ha a MONOPOLOK a szerzodesek  alapjan ervenyesithetik akaratukat a nemzetallamok  felett, akkor  nyertek  es  ez a   VEGSO  CEL  !!

Az  europai uniot, az USA  mintajara  FEDERACIOS  tomorulesse alakitjak at , hiszen ezt a celt szolgalja a  szervezetten elokeszitett es  vegrehajtott nepvandorlas, ami  az eloidezett  FELELEM miatt, egy egyseges kulpolitikai  velemenyformalasra, ezaltal kompromisszumra  kenyszeriti  a tagorszagokat, ezzel elveszitve onallo nemzeti erdekeinek kepviseletet,  ezekutan konnyebben alairatjak a TTIP-t, az unioval, mint egyenkent a tagorszagokkal  , mi  pedig  mindennek ismereteben  TUDATOSAN  atadjuk magunkat az enyeszetnek.

Talan itt az ido   SEMLEGESSE  valni, helyzetunknel fogva, mi igy is ugy is europaban  vagyunk, de a nyitott  ” Schengen ”  rank nezve , a jovoben, csak a veszely forrasat jelenti , lehetoseget kinalva az esetleges terroristak szabad mozgasanak . Vegul  es nem utolsosorban,  megkimelhatjuk  magunkat  egy  allando  szelmalomharctol,  amit Brusszellel folytatunk .

A  nepszavazast    MAGYARORSZAG  SEMLEGESSEGERE  kellene  kiirni, amit a  nep abszolut tamogatasaval MOST elerhetunk.  Nincs szuksegunk,  keletre,  nyugatra,  NATO-ra es amerikai hadseregre, csak  egy  SEMLEGES  minden  iranyban sajat  erdekeit kepviselo   MAGYARORSZAGRA  a kereskedelem  lebonyolithato  ONFELADAS  nelkul is.

Nem nevetseges, hogy most azert kell kiirnunk egy nepszavazast, hogy ne tudjak rank eroszakolni azt amit mi nem akarunk ? Micsoda diktatorikus es milyen erdekeket kepviselo  eroszakszervezet  tagjai vagyunk ?  Ezt kellene vegre eszrevenni es tenni ellene..

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *