Blog # 26

13 Oct

 

Nepszavazas  !!!!!!

A  Demokracia lenyege, hogy  megadja a lehetoseget, az orszag  lakossaganak  arra, hogy velemenyukkel befolyasolni tudjak a jovojuket.  A reszvetel a  nepre nezve  NEM  KOTELEZO  ( azert demokracia) , hanem lehetoseg,  a kormany reszere viszont KOTELEZO  ervenyu,   a valasztason resztvevo allampolgarok  velemenyenek kepviselete,  hiszen azert volt kiirva a nepszavazas,  ( fuggetlenul attol, hogy a reszveteli arany miatt, a nepszavazas ervenyes, vagy ervenytelen )  hogy az megtortenjen

Azok akik nem mentek el szavazni, miert nem mentek es eltek demokratikus jogukkal es mit gondolnak ??  ki tudja ?? es  legfokepen kit erdekel ???? Nem erdemes rajuk idot vesztegetni.

De  mi magyarok, most ujra oriasi  hibat kovettunk  el, nekunk nem a menedekkerokbol honfoglalova valt embertomegekkel van a problemank, hanem, az EUROPAI  UNIOVAL  akik rank probaltak es folyamatosan probaljak kenyszeriteni az akaratukat, hiszen ha  FUGGETLEN  allam lennenk, problema nelkul eldonthetnenk, mint pl Svajc, Anglia, Norvegia stb., hogy milyen kul vagy belpolitikat folytatunk,kit  fogadunk be, vagy , hogy akarunk segitseget nyujtani a raszorultaknak. Ezt kellett volna elso perctol latni es kihasznalni  a  lehetoseget es a  “SEMLEGESSEGRE”  kiirni a nepszavazast, ahogy azt a Blog# 22-ben 2015-ben irtam.

De ami meg ennel is rosszabb, szolga modon, minden ellenkezes nelkul alairjuk, hogy ne mergesitsuk tovabb a gyarmattaroinkat, a ” Szabadkereskedelmi Megallapodast” a CETA-t , ami Kanada es az Europai Unio kozott jonne letre, megpedig  “gyorsitott eljarassal” kivanjak elfogadtatni 2016 oktober vegeig ………… es  miert ????  Mert nem mi dontunk,  hanem a HATTERVILAG,  amelyik  iranyitja  az  Europai Uniot es  az altala bekebelezett  tagorszagokat,  amelyek gyarmatositasat fuggetlenseguknek teljes feladasat,  most es ezzel  fogjak   BEBETONOZNI.

 

Hol a hiba, hogy  a   ” Fatol nem latjak az erdot ??  ”

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *