Blog # 36

2 Feb

Megneztem a “Hatterkep 2020-01-30. -i ” musorat es az ott hallottakon elgondolkozva, hogy az ENSZ nem mindig all a helyzet magaslatan es hogy mi tortenik a keresztenyseggel, lenne egy-ket hozzafuzni valom.

A problema ott kezdodik, hogy a tortenelmet valoban a gyoztesek irjak, eroszakkal, kollaboransok segitsegevel. csak a rosszat felemlegetve, a jot soha el nem ismerve, igy egy-ket generacio utan, senki nem hiszi el csak azt, amit a gyoztesek meselnek a tegnaprol, az pedig addig amig az uj rendszert nem buktatjak meg, lehetnek akar evszazadok is. Ezert van az, hogy sajat tortenelmunket sem ismerjuk illetve csak meghamisitott formaban. Miert gondolom mindezt ? mert, tapasztalom, olvasom, kovetem tobb oldalrol az esemenyeket es latom kb. mire keszulnek es azt is, hogy az emberek milyen felkeszuletlenek az esemenyekre. Egy biztos, minden alairt egyezmenynek, amit nem vernek nagy dobra, a nep nem tud rola, megis oriasi jelentosege van, hiszen esetenkent evtizedek utan hivatkoznak ra es hasznaljak fel ellenunk. Ez igy mukodik minden teruleten. Eppen ezert, ha csak a kozelmultat vizsgaljuk, ez latvanyosan megmutatkozik. Leegyszerusitve a dolgokat, igy mukodik a vilag.

Orszagokat hoznak letre es szuntetnek meg, ugy, hogy kulonbozo etnikai csoportokat egymas ellen uszitanak, majd fuggetlenseget adnak nekik, levalasztjak oket az orszag egeszerol. Ez tortent peldaul, Jugoszlavia eroszakos szetdarabolasaval, ahol a US katonai erejet vetette be, fittyet hanyva mas orszagok velemenyere. Nem veletlen, hogy a US ma a koztudatban, mindenutt a vilagban , a legnagyobb terrorista allamnak van kikialtva, akinek haderejetol tartani kell. Az ENSZ, amelyik azert lett letrehozva, hogy beketlenseg eseten bekefenntartokat kuldjon az adott teruletre,, AZERT nem tudja ezt teljesiteni , mert pl a US nem tartja be, a hatarozatokat. ( sot, ha a – hamis bizonyitekok alapjan – letrehozott, akar koalicios hadserege altal foldig rombolt orszagai, meg annyira osszeszedik magukat, hogy hangot adnak annak az ohajuknak, hogy tonkreveroi kivonuljanak az orszagukbol, pl Irak amelyik felszolitotta a US-t hogy vonja ki csapatait, ez nem tortenik meg. Ez nem megszallasa egy orszagnak ? Akkor melyik nagyhatalom az, amelyik miatt nem tud az ENSZ mukodni.? ( Ja, hogy a US mar 1913 ota, amiota atadta a kozponti bankjat nem a sajat ura ? nem a sajat erdeket nezi ? – kit erdekel ? ) Ha viszont kis lelekszamu orszagrol van szo, amelyik kulso segitseggel jott letre – halabol- termeszetes, hogy az ENSZ-ben mindig abban az iranyban fognak szavazni, ami az oket tronra segitoinek megfelel, akiktol fennmaradasuk fugg. ( Ja, hogy mar 2008-tol tudjuk, hogy a vilag gazdasagi szisztemaja korrupt ? hat kit erdekel ? ) Ezert van az, hogy az ENSZ-ben az Oroszok es Kinaiak sokszor elnek VETO jogukkal a nyugat nem tetszeset kivaltva. Ugyanugy mint a gazdasagi oldalon, tobb beleszolast kivannak kapni a vilag tortenelmenek alakulasaban, hogy ne tudjon kialakulni az, hogy az elnyomott kizsakmanyolt orszagok , hang nelkul maradjanak. Marpedig az ot vetojoggal felruhazott orszag kozul, harom, Francia, Anglia ,US – jelenleg a vilagot uralo penzmonopolium egyertelmu befolyasolasa alatt allnak. Meg kell csak nezni pl. mikor fog Anglia velemenyevel ellentetesen szavazni Kanada, vagy Ausztralia, vagy pl. Franciaorszaggal szemben az Europai Unio tagjai.? Kiveve, ha a cel kozos ? )

Itt van peldaul Rabbi Dov Stein, aki azert szolalt fel az ENSZ ellen es annak felcsereleset szeretne elerni, – mert nem fogadtak el – hogy Isten, letrehozoja a vilagnak , amit a ” 7 Noahide Law ” elfogadtatasaval az ENSZ-en keresztul, minden ember szamara egy termeszetesen elfogadott tennye kellene tenni. Szerinte minden embernek ra kell jonni arra, hogy vallasuk teves volt. Egy uj formaja a keresztenysegnek, amelyik ma meg letezik mondja Stein, megertette, hogy spiritually mindnyajan Zion alatt szulettunk . Ezt ismeri el a kereszteny cionizmus, hogy a zsido nep 1848-ban azert kapta meg Israelt, hogy a 4000 eves profecia beteljesedjen. Ez egy megreformalt hit, ahol a ” Kingdom of God ” Isten kiralysaga, Jezus masodik eljovetelevel , meghozza majd a vilagossagot es igazsagot minden nep szamara. A kovetkezo lepesekkel probaljak ezt megvalositani. Tora – Zion – Sanhedrin . Rabbi Joel Schwartz ” President of Sanhedrin s Court ” ahol Niki Haley ” Honorary President” , a nem zsidokat probaljak osszefogni a ” Noahide Law” torvenyeinek elfogadasan keresztul es egyben bebizonyitani az ENSZ tehetetlenseget a beke megtartasaban, az egesz foldon.

Az elso ilyen Noahide osszejovetel 1990-ben Texasban volt megtartva. Ugyanebben az evben megalakitottak a ” Temple Institution”-t , mert a Messias visszatertenek alapfeltetele, a “3. Templom” felepitese es a “7Noahide Law” bevezetese. Ennek az 1. szamu torvenye, az “Idol ” tiltasa. Ami annyit jelent, hogy Jezus a keresztenyek Messiasa egyben idolja is. Ez megszuntetesre kerulne, ugyanugy mint a szentharomsag ( atya, fiu, szentlelek) hiszen ha egy az Isten nincs szukseg a haromsagra. Es ami a legfontosabb a Noahide Law betartasa, minden nepre kotelezo lenne, amit mai fogalmaink szerint ugy hivunk, hogy supremacy. Na ez termeszetesen jogosan felidegesitette a keresztenyeket, Akiknek Jezus a megvalto, hisznek a Szentharomsagban es ezzel a keresztenyseg eltorleset, a zsido vallasban torteno beolvasztasat latjak.

Cikkek jelennek meg errol pl. Breaking Israel News.com, The Times of Israel es meg sok helyen az interneten.

De ami a legerdekesebb az egy US-ben elo feher kereszteny fiatalember es egy anyai agrol zsido szarmazasu Israelben elo zsido vallast gyakorlo fiatalember beszelgetese – a cime a You-Tube on :

Know More News LIVE feat DOOOOVID 2020.januar.27.en tettek fel

En viszont tovabbra is azt sajnalom, hogy miert nem lehetett megtartani azt ami jo volt a szocializmusban. pl az, hogy minden magyar allampolgar magyar volt, ( nem volt kihangsulyozva, cigany zsido, svab vagy toth) akkor Gyongyospatai problema nem kovetkezhetett volna be, mint ahogy soha nem volt antiszemitizmus sem. Ezt a manipulalasi eszkozt azok vezettek be, akik kesobb eltek es elni azaz visszaelni fognak vele. Tobbek kozott ez vezet a szegregaciohoz. Az pedig mindig bosszant ha azt hallom, nem lehetett templomba jarni. Hazudik aki azt allitja, en is jartam, viszont erdekesnek talalom azt ha valakibol hirtelen Isten hivo lett a rendszervaltas utan. Nem volt az egyhazaknak beleszolasa a politikaba, ami ugy tunik jo megoldas volt, hiszen a vallasok is csak politikai celok eleresere vannak szegyen szemre felhasznalva.

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *