Blog # 10

26 Oct

 

Ki az Ur a Hazban  ?

 

Kivulallokent, mar eddig is erdekesnek talaltam, ahogy kulonbozo politikai partok Brusszelbe mentek arulkodni. De ami egeszen megdobbento, amikor azt irjak, hogy  Brusszel szegyenli magat Amerika elott, a magyar politika miatt.  Mert ugye mit szol majd, Amerika ?  Magyarorszagot fenyegeti Brusszel,  Brusszelt fenyegeti  Amerika,  Ki kitol fel es ki kinek a gazdasagi es politikai befolyasa alatt all ?  Vajon ki diktal  ? Europanak ezekszerint egyertelmuen Amerika .

Na es ez csak a politikai iranyitas  ( most lep majd be a penzvilag )  majd  megvalasztott Europiai Bizottsag tagjai, mind a 28-an ( akik, kinevezesuket kovetoen SZIGORUAN  NEM  A  HAZAJUKAT  KEPVISELIK  HANEM  EUROPA  ERDEKEIT  KOTELESEK  szem elott tartani, munkajukat fuggetlenul kell vegezni, utasitast sem kormanyoktol, sem mas szervezetektol nem fogadhatnak el, es nem kerhetnek  )  na,  majd ez a bizottsag megszavazza, hogy az Europai Unio  felvegye azt a tobb billios kolcsont,  amit Ukrajna megsegitesere kell forditani, mert ahogy Soros mondta, csak az eros Ukrajna tudja az oroszokat es azoknak , az  egesz vilagra artalmas es veszelyes ideologiajat megallitani.  Termeszetesen a most mar kozosen felvett penzzel felepitik Ukrajnat legalabb annyira, hogy bevehetoek legyenek az Europai Unioba, ezaltal legalizalhassak a NATO  jelenletet, es annak a segitsegevel visszakoveteljek a KRIM-et.

Itt mar nem csak a fuggetlen europai orszagok veszitettek el fuggetlenseguket, hanem egesz Europa, beleeroltetve az adossag csapdajaba  Amerika altal.

De vajon kik iranyitjak az amerikai politikat ? Hiszen Amerika a vilag egyik legerosebb katonai allama, de egyben a vilag egyik legeladosodottabb allama is. Kialtal adosodott el Amerika ? Hat a bankok altal. Ugy latszik, akkor ebben a nyugati vilagban, mindenki a bankoktol es azoknak az erdekeitol fugg., mert ugye

Ki az ur a hazban ?  es   Ki  dirigal ?   aki fizet.

A nyugati vilagban a szerepek felcserelodtek. Azzal, hogy az allam eladosithato a bankok altal,  ennek az egyszeru tenynek az alapjan, altaluk iranyithatova, es kizsakmanyolhatova valt.

Ma mar az egesz vilag tisztaban van azzal, hogy  Irak,  Libya,  Syria,  Iran,  Ukrajna  es az ISIS ,  mind , mind,  a nyugati vilag hegemoniara torekvo politikajanak az eredmenye. A BRICS  orszagok, mar letrehoztak,  de most,( a nyugat banatara )  2014 okt,24.-en  21 azsiai orszag Kina es India reszvetelevel, megalakitottak, sajat fuggetlen Investment bankjukat ( AIIB -t )  a Vilag Bank rivalisakent, ami a sajat infrastrukturajuk fejleszteset segiti majd,  termeszetesen a nyugati penzvilag nelkul.

Ezert futkos Soros, nyilatkozik es uszit, hazugsagok tomkelegevel megvadolva az oroszokat, mert azt remeli, hogy egy hatalmas zurzavar, amit termeszetesen Ok okoznak mas nyakaba varrva, ahogy eddig mindig,  talan most is a sajat malmukra hajtana a vizet ( Toluk kell felni, de nagyon, nem az oroszoktol ) Es hogy kit kepvisel Soros ?  nem nehez kitalalni,  azt a hattervilagot (nemzetkozi  investment companyk, hedge-fundok, bankok,monopol erdekeltsegek  ) akik a FORBES- magazin szerint, az USA  leggazdagabb egy szazaleka,  csak,  a  2008 -as gazdasagi valsag utan , 2014- ig, mar megszerezte , az azt koveto gazdasagi novekedesnek, a 95 szazalekat, amig  a 90 szazaleka a nepnek szegenyebb lett.

( Ugye akkor azon sem kell csodalkozni miert lettek  a bankok 2008- ban kifizetve, mindenutt a nyugati allamok altal,  hiszen Ok a hatterhatalom a politika iranyitoi, egyszeruen csak megszavaztak maguknak a penzt, a nepek kontojara  )

Ezt jelenti a nyugati vilag  Monopol Kapitalizmusa,  a keleti rendszerek  Allami Kapitalizmusaval szemben.

 

 

Kurepov  Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *