Blog # 11

9 Nov

 

Ebredj fel Europa !

Ezt harsogja Soros, mikozben ketsegbeesetten  rohangal korbe a vilagban es bujtogat az oroszok ellen es ahogy ezt teszi, az mar feler egy komoly haborus uszitassal.  Szerinte az oroszok megkerdojelezik, a nyugati vilag demokratikus normait, a nyugat eletstilusat veszelyeztetik.

Talan mindjart az elejen meg kellene kerdezni Sorost, kinek az eletstilusarol beszel, mert az O eletstilusat nem lehet egy napon emliteni az egyre jobban elszegenyedo neppel szemben, szerte a vilagban. Nem lehet tovabba, az altala diktalt demokraciarol sem beszelni,  mint kovetendo peldarol, mert akkor szinten megkerdojelezheto, hogy hol, milyen modon szedte ossze a billioit, milyen demokraciarol beszel, ahol ez megengedettnek, elfogadottnak es normalisnak szamit addig, amig masok munka es fedel nelkul elnek. Egyaltalan milyen demokraciat kepvisel es miert hivja ezt demokracianak, ahol az egyenlo eselyek csak meseben vannak, hogy meri demokratikusnak nevezni azt a vilagot, ahol a munkaban eltoltott nyolc orajat egyeseknek milliokra, masoknak fillerekre ertekelik, hiszen elete mindenkinek csak egy van es a  napi 24 ora mindnyajunknak egyforman ketyeg, mindenki munkajara egyforman szukseg van, a banyaszera, az apolonoere es az igazgatoera is es kik azok akik a munkaba befektetett energia erteket meghatarozzak es milyen alapon nevezik ezt kovetendonek, demokratikusnak es legfokepen igazsagosnak ???????????

Milyen alapon megy es biralja azt, aki a sajat nemzetet es nemzetstrategiai erdekeit kepviseli es milyen alapon nevezi demokratikusnak es kovetendonek azt, amikor egy orszag mint az USA kinevezi magat ” KIVETELEZETT”-nek  es abbol a dollarbol, amibol korlatlan mennyiseget tud eloallitani es a vilagkereskedelemben, mint reserve moneyt mukodtetni, ezaltal gazdasagi es katonai folenyre szert tenni, majd demokraciat hirdetve a vilag hegemoniajara torekedni.  Es milyen demokraciarol beszel, ahol a “tozsdei uzerkedes” ami annyit jelent, hogy ugyanegy idoben es ugyanabban az ertekben, a ket piac kozti arkulonbseget veszi alapul, hogy az olcsobb piacon vegyen, ugyanakkor a dragabb piacon eladjon, aminek az elofeltetele a jolertesultseg ami eleve egy erdekkonfliktus, es ez ,ma mar kiterjedt a global munka elosztasra es munkaerore is, ami a  nepnek nepvandorlast, ezzel is  elosegitve a penzvandorlast  az ot szazalek zsebebe, a demokracia es globalizalas neveben. Kinek a demokraciaja ez ??? Az  Ove es a vilag nepeit foldonfutova tevo hattervilage, a tozsde haszonelvezoie es megalkotoie, a nemzetek felett uralkodo kozponti bankok es azoknak a kozponti bankjanak ( BIZ )- nek haszonelvezoie, mert nem a nep es a fuggetlen nemzetallamoke az biztos. Ezek a nyugat demokratikus normai ???????

Milyen demokracia az, ahol a Soros fele billiomosoknak lehetoseguk van arra, hogy olyan alapitvanyokat mukodtethetnek , aminek segitsegevel fuggetlen allamokban, anyagilag dotalt iskolaikban, meghulyitett fiatalok es korrupt vezetok altal belso viszalyokat tudjanak letrehozni. Milyen demokraciat hirdet, ahol a szegregalt ciganysagnak segitseget nyujt es veregeti a sajat vallat cserebe, holott az egesz nyomoruknak az eloidezoje az ot szazalek politikajanak eredmenye? Milyen demokraciarol beszel es hirdet ahol a szegeny cigany csalad azt mondja  ” minden bizonytalan, csak az allami penz a segely a gyerekekre nem ” akkor milyen demokracia az ahol az az ot szazalek amibe Soros is beletartozik, az allamnak befizetendo taxot, amibol a segely es egyebek fizethetoek lennenek, off shore szamlakon tartjak, vagy  egyszeruen csak soklakisaguk, monopol kivaltsaguk alapjan nem fizetik be, hanem tovabb novelik vagyonukat? Milyen demokracia az, ahol kulpolitikajuk altal szitott helyi haborukban milliok halnak meg ??  milyen demokraciarol beszel ,ahol a ketharmados tobbsegi kormanyokat totalitarius hatalomnak nevezi, a puccs altal lecserelt Oket szolgalo kormanyokat ( Ukrajna es a lista hosszu ) legitimnek.

Milyen alapon tartja  demokratikusnak, moralisnak, hogy az O altala kepviselt ot szazaleknak a politikajat, eletvitelet,az egesz vilagra kotelezoen ervenyes, kovetendo peldanak tekinti.???????????

Igy igaz ,  Ebredj fel Vilag !!!!!! Nezzetek meg Kik es mit probalnak demokratikus normak , nyugati eletstilus neve alatt Ratok tukmalni !

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *