Blog # 16

4 May

Haborura uszito dobperges egyre hangosabb. ! A globalistak evtizedes munkajukat nem akarjak feladni !

 

Ugyan a nyugati HIRKOZLES a lenyeget nem veri dobra, pedig ezert az egyre erosebb harci laz. Az oroszok altal letrehozott uj SWIFT rendszer, most mar nem csak orszagon belul, hanem   2015.majus.1.-tol  , a nemzetkozi kereskedelem lebonyolitasara is alkalmassa valt, ezzel kiveve magukat, a GLOBAL PENZHATALOM  ( a hattervilag ) folyamatos fenyegetettsege alol.

Ez azt jelenti, hogy azok az orszagok is, amelyeket a ” nyugati demokraciak ” politikai nyomasgyakorlas celjabol szankciokra iteltek, ( pl. Iran ) vagy a szancionalt orosz bankok, az uj orosz SWIFT rendszeren keresztul, sajat nemzeti valutajukban, a dollarnak mint harmadik valutanak teljes kihagyasaval kereskedhetnek egymassal.  Ez egyszerubbe, hatakonyabba, olcsobba, igazsagosabba fogja tenni a nemzetkozi kereskedest es az oroszokkal kereskedo orszagok, ebbe a rendszerbe torteno bekapcsolodasaval a penzvilag egyeduli  HEGEMON  helyzete megszunt.

Mert mit mondott ROCKEFELLER az emlekirataiban ? – a kovetkezoket

Sokan azt hiszik, mi reszesei vagyunk, egy titkos szervezetnek es az USA erdekei ellen dolgozunk, ezert ugy karakterizalnak engem es egesz csaladomat, mint ” INTERNACIONALIST ”   es hogy szovetkezunk masokkal is az egesz vilagon, hogy egy erosen osszefonodo gazdasagpolitikai szovetseget hozzunk letre, Ha ez a vad ellenem, akkor en bunos vagyok es buszke vagyok ra !!!!!!!!!!!!!!

(igen am, csak elfelejtette hozzatenni, hogy ennek a hatalomnak az elerese, a globalis gazdasagi totalitarizmust  hivatott letrehozni, ugy, hogy az altaluk letrehozott , eddig egyedulallo , PRIVAT kezben levo  SWIFT – World Bank- IMF  – BIS-  segitsegevel es azon keresztul, az orszagok kozponti bankjainak felugyeletet, sajat felugyeletuk es befolyasuk ala  MANIPULALTAK, kiveve azokat az addig fuggetlen nemzetallamok iranyitasa alol )

Egyebkent, igy igaz. A penzvilagnak nem szamitanak orszaghatarok, nincsenek ideologiai nezeteik , ezert akarjak maguk ala kenyszeriteni a kommunista Kinat, ugyan ugy, mint a ma mar altaluk atalakitott, “monopol” kapitalizmust epito USA-t, vagy az “allami kapitalizmust epito Oroszokat, vagy a szegyen szemre mai napig letezo, kolonizalt, valamint gyarmati orszagokat.

Egyszer Einstein azt mondta: a Vilagot nem az a par   ordogi dolog teszi tonkre  es azok akik letrehoztak azt, hanem azok, akik azt hagyjak.

Azt hiszem ez az igazsag orokervenyu. Vonatkozik napjainkra is, eppen ezert itt az ideje felebredni  es ahogy egykor regen a  vallast  alarendeltek az allamoknak, ugy kell a nemzetallamoknak fuggetlenseguk megtartasa erdekeben, a bankokat  az allami iranyitas ala visszahelyezni.

 

Az oroszok, mar regen  felebredtek,  az  uj SWIFT elinditasaval, az egyensuly helyreall, de ha Kina eloall a harmadik SWIFT szisztemaval , ( 2015 ev vegere igerte ) akkor, a  hattervilag, globalista torekvesei vegleg kerekbe tortek.

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *