Blog # 15

17 Dec

Letrejott az  NSPC  a  SWIFT  rivalisakent !  Miert hallgatnak errol  ???

 

Miutan a nyugat ( akik a hatterhatalom iranyitasa alatt allnak ) gazdasagi szankcioival buntette az oroszokat a KRIM miatt,  az oroszok, ahogy azt , 2014 juniusaban bejelentettek, letrehoztak a sajat, fuggetlen elszamolasi rendszeruket az NSPC -t, amit  2014 december 15-tol, a nyugat altal szankciok ala vett bankjaikon keresztul, ez evben oroszorszagon belul, jovo ev 2015 elso negyedevetol  a nemzetkozi kereskedelmuk lebonyolitasaban, a  SWIFT  alternativajakent fogjak hasznalni.

Ha a vilag nemzetkozi kereskedeleme a ket elszamolasi rendszeren keresztul  tortenik, akkor a BRICS orszagok es az SCO orszagok egymas kozotti kereskedelme, nem fogja tovabb hizlalni a hattervilagot.

Mert mi a hattervilag celja ?    ha a nyugat jelenlegi gazdasagi terrorja  altal  nem sikerul  az oroszokat ugy tonkretenni, hogy az egy kormanyvaltast eredmenyezzen, akkor akar haboru utjan is, de megakadalyozni az NSPC  bevezeteset  , ennek erdekeben legfeljebb kisebb, nagyobb engedmenyeket tenni,mint amit az IMF dec.13-an mar  bejelentett . Ezentul tobb beleszolast ad majd a BRICS orszagoknak ( vegszuksegben 10 ev konyorges utan, kicsit atlatszo es kicsit keso  ugye ?)vagy megprobalnak majd bevezetni  es elfogadtatni egy uj arany fedezettel megtamogatott penznemet, a teljesen fedezetlen ,papirvalutak helyett. A hattervilag barmit megtenne es tesz majd a SWIFT rendszer  monopol helyzetenek  megtartasaert.

Ezert nem irnak arrol, amitol felnek, amitol tartanak, hogy hamarosan bekovetkezik,  az  NSPC-rol, a BRICS bankokrol, az SCO orszagok  osszefogasarol, helyette  nagy csinnadrattaval orosz  ellenes haborura uszito propagandajukkal probaljak palastolni  celjuk  igazi okat.

 

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *